ЗА НАС

През 1999 година аз Ивайло Петров и майка ми Татяна Кънчева основахме ЕТ "Хермес - Татяна Кънчева" с основна дейност - погребални услуги. Първият офис, който открихме беше в кв. Люлин. През годините доказахме, че сме коректна, лоялна и отговорна фирма.

През 2013 г. поради разрастване на дейността ни основахме "Погребална агенция Хермес" ООД. Благодарение на нашата всеотдайност и усърдие успяхме да отворим офиси в кв. Банишора и на бул. Пенчо Славейков.

Така за изминалите 19 години от малка семейна фирма успяхме да се наложим като водеща погребална агенция в София, полагаща основи на най-висок стандарт в облужването, професионализъм и прозрачност в ценообразуването.

Благодарността на нашите клиенти е най-голямата награда за нас и стимул да продължим да се развиваме.

В Траурна Агенция Хермес не работят лица от ромски произход.

ДЕСЕТ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ ХЕРМЕС

1. За Вас е важно да работите с погребална агенция с дългогодишна репутация за отлично обслужване на своите клиенти. Всички в Погребална агенция Хермес сме преминали специално обучение и курсове, за да можем да Ви осигурим помощ, проявявайки чувствителност и внимание в най-трудните моменти в живота Ви!

2. Вие и Вашето семейство сте наш приоритет. Погребението е нещо, което задължително трябва да се получи добре от първия път. Във Ваш най-голям интерес е да работите с професионалисти, които са напълно отдадени на качеството на погребалната услуга. Погребална агенция Хермес е изцяло българска фирма, управлявана от лицензирани погребални агенти.

3. Възможностите за избор са важни за Вас. Ние предлагаме широка гама от траурни стоки и услуги, които ще отговорят на семейството Ви по най-достоен начин, на най-достъпни, реални цени.

4. Прозрачност и коректност в ценообразуването, реални цени. Не начисляваме цени, които не са обявени в сайта ни! Договорената цена не се променя след сключване на договор, не работим със скрити такси, не обявяваме подвеждащо ниски цени. Посочените цени в сайта ни са винаги актуални.

5. Вашият любим човек и вашето семейство заслужават навременна, поверителна и качествена грижа. Когато пожелаете ние ще Ви посетим на място във вашия дом, за да уговорим и уточним всички подробности.

6. Вашите специални изисквания са добре дошли. Ние знаем, че обичните Ви хора са специални и уникални. Ние насърчаваме нестандартните идеи, чрез които искате да почетете живота на любимите Ви и не се страхуваме да положим допълнителни усилия, за да Ви помогнем.

7. Загубата на обичан човек е болезнена. Най-голямата привилегия за нас при обслужването на семейството Ви е да вървим заедно с Вас по пътя на скръбта.

8. Предлагаме професионално предварително планиране на погребение и кремация.

9. Нуждаете се от отговор на Вашите въпроси. Независимо дали искате да се информирате предварително или сте загубили близък сега, ние можем да Ви помогнем с подробностите.

10. Няма да бъдете сами! По което и време да имате нужда от нас ни позвънете, ние сме на разположение, 24 часа на ден, всеки ден.

С уважение: екипът на Погребална агенция Хермес

За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес 0898 601 466 0889 321 477