НАЙ-НИСКА ЦЕНА ЗА КРЕМАЦИЯ

Минимален пакет от стоки и услуги за организация на кремация - 695.00 лв.

  1. Кремация - такса крематориум 360.00 лв.
  2. Ковчег 80.00 лв.
  3. Урна с табелка 50.00 лв.
  5. Административно оформяне на документи 15.00 лв.
  6. Съхранение в хладилна камера - 24 часа 20.00 лв.
  7. Транспорт: адрес-хладилна камера-крематориум 70.00 лв.
  9. Товаро-разтоварна дейност 40.00 лв.
10. Съставяне на смъртен акт 00.00 лв.
11. Фирмена такса 60.00 лв.
Всичко  695.00 лв.

Посочената пакетна цена е крайна и важи само и единствено за изброените услуги. Не дължите допълнителни такси за "посещение на адрес", "нощно извозване", "товаро-разтоварна дейност извън гробищния парк", "сваляне от етажи" и др. При поръчка на допълнителни стоки и услуги цената се увеличава.

Посочената цена е за извършване на кремация без ритуал. Кремацията се извършва на следващия ден след като ни упълномощите и предоставите необходимите документи. Присъствие на кремацията се заплаща допълнително. Ако желаете урната да бъде положена в гробно място в София или в урнова ниша се заплащат допълнителни такси.

Наш екип ще посети дома Ви, за да извози покойният в хладилна камера и да се сключи договор за извършване на траурна услуга, в който изрично се записва цената, която не се променя по-късно! Ако Ви е по-удобно и изпитвате някакви съмнения относно цената може да посетите някой от нашите офиси, в който да сключим договор и след като се уверите, че посочената цена е тази и е окончателна, да транспортираме покойния в хладилна камера. На следващия ден се извършва кремацията, а урната с праха на починалия може да получите в някой от офисите ни, 10 дни след като бъде извършена кремацията.

Точка 8 е включена във фирмената такса!

Цената се променя единствено при промяна на заявените стоки и услуги от страна на клиента.

Цената за посочените услуги е окончателна!

Необходими документи за организация на кремация:

  1. Лична карта на починалия /оригинал/
  2. Съобщение за смърт /оригинал/ - издава се от личния лекар
  3. Разрешително за кремация /оригинал/ - издава се от личния лекар

Ако не можете да се свържете с личния си лекар или той откаже да Ви съдейства по някаква причина, ние можем да осигурим лекар, който да издаде необходимите документи.

ВНИМАНИЕ!

Всички патолози в София, повечето ДжиПи-та, някои санитари и всякакъв друг медицински персонал, който Ви рекламира погребална агенция получават хонорар. Този хонорар варира между 200 и 500 лева и го плащате Вие. Бъдете внимателни при избора си на фирма, не се доверявайте сляпо на такива хора и се осведомете предварително за цените. Никой не може да Ви задължи да ползвате услугите на дадена фирма, това е изцяло Ваш избор.

За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес 02 829 52 09 0889 32 14 77