Ние сме до ВАС в най-трудния момент!

Погребална Агенция Хермес

Екипът на Погребална Агенция Хермес вече 15 години Ви помага в този труден и тежък за Вас момент. Погребална Агенция Хермес е една от малкото погребални агенции, които работят без надценка на общинските такси, по предварително обявен ценоразпис. Нашата помощ предпазва семейството Ви от неочаквани разходи и Ви облекчава от много стрес, разправии с общински служители и бюрократични спънки.

Загубата на близък и обичан човек е емоционално и тежко преживяване за всеки, затова професионално обучените служители на Погребална Агенция Хермес поемат отговорността да Ви помогнат да го изпратите достойно и с уважение в последния му път. Избирайки да ползвате услугите на Погребална Агенция Хермес Вие получавате индивидуална консултация относно всички въпроси, свързани с:

ВАЖНО

Ние работим без надценка на общинските такси за погребение!

На посочения ЛИНК може да разгледате таксите на Общинско Предприятие Гробищни Паркове за организация на погребение.

Ние сме първата и единствена от всички Траурни Агенции в София, която Ви дава възможност да сравните общинските такси с нашите цени, за да се уверите в това.


Погребална Агенция Хермес разполага с три офиса, които може да посетите за безплатна консултация и предварителна заявка на погребение, кремация, транспорт в страната и чужбина, панихида, поръчка на надгробен паметник, керамична снимка, изработка на некролози, публикуване на некролози във вестник, поръчка на жито и погача за задушница, поръчка на кетъринг за панихида, равненка на гробно място.

Централен офис

Офис Люлин

Офис Банишора

За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес ООД 0898 601 466 0889 321 477