КЕТЪРИНГ НА ПОГРЕБЕНИЕ

Кетъринга, който предлагаме винаги приготвяме с пресни продукти, за да гарантираме високото качество! По Ваше желание от кетъринга може да се изключат виното и безалкохолното. Кетъринга може да бъде приготвен в кутии или на плата.

Вариант №1 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, сладка с ванилов крем и кокосови стърготини, сладка с шоколадов крем и шоколадови пръчици, баница със сирене и сусам, баница със сирене и кашкавал, червено вино и безалкохолно.

Вариант №2 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, сладка с ванилов крем и кокосови стърготини, сладка с шоколадов крем и шоколадови пръчици, баница със сирене и сусам, сирене, кашкавал, червено вино и безалкохолно.

Вариант №3 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, щрудел, баница със сирене и сусам, две лозови сърми, червено вино и безалкохолно.

Вариант №4 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, щрудел, баница със сирене и сусам, баница със сирене и кашкавал, червено вино и безалкохолно.

Вариант №5 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, щрудел, баница с праз лук, баница със сирене и кашкавал, две лозови сaрми, червено вино и безалкохолно.

Вариант №6 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, сладка с ванилов крем и кокосови стърготини, сладка с шоколадов крем и шоколадови пръчици, баница със сирене и сусам, баница със сирене и кашкавал, картофена салата, червено вино и безалкохолно.

Вариант №7 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, щрудел, баница със сирене и спанак, картофено кюфте, бяла риба, червено вино и безалкохолно.

Вариант №8 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, сладка с ванилов крем и кокосови стърготини, сладка с шоколадов крем и шоколадови пръчици, баница със сирене и сусам, баница със сирене и кашкавал, 2 лозови сарми, 2 парчета салам, червено вино и безалкохолно.

Вариант №9 включва:

жито с орехи и стафиди, питка, щрудел, баница със сирене и сусам, 2 пържени кюфтета, 2 маслини, картофена салата, червено вино и безалкохолно.

За денонощни контакти с Погребална Агенция Хермес 02 829 52 09 0889 32 14 77